Рус

Водій здійснив ДТП а відповідає роботодавець.

Количество постов — 9
Водій здійснив ДТП, а відповідає роботодавець. Винуватцем є мій водій .
Страхова компанія виплатила кошти за скоєне ДТП постраждалому, але сьогодні прийшла повістка до суду , так як страхових коштів не вистачило на ремонт. В позові зазначено ,що керуючись ст. 1188 і 1172 ЦК. Я тепер зобовязаний виплатити кошти яких не вистачило а саме ,майже 10 000 грн. А водій лише поніс штраф за порушення ПДР у розмірі 340 грн.
Додаткових договорів про повну матеріальну відповідальність водія, не було . Лише стандартний з ЦЗ.
Водій давно звільнений , (за три місяці роботи зумів скоїти три ДТП ) про перші два я навіть і знав а третє вже було видно, по моєму авто , а далі пішли дзвінки з страх. комп.
Сказав знайомий ,що без варіантів, із-за дурнуватої ст.1172 ЦК. Позивач має право, вимагати відшкодування саме від роботодавця а не з водія .
І що тепер робити ?
0
0
Поделиться
На какую страховую выплату договор? Какая суммарная сумма ущерба? Если ущерб больше страховой суммы...то придется платить. В дальнейшем можете подать позов на водителя.
1
0
Поделиться
Договір на 50 000 грн. Страхова нарахувала і виплатила 37 000 грн. А рахунок після ремонту 46 000 грн. Саме цю різницю і судові витрати вимагає постраждалий не з водія і не з страхової, а з мене .
0
0
Поделиться
Договір на 50 000 грн. Страхова нарахувала і виплатила 37 000 грн. А рахунок після ремонту 46 000 грн. Саме цю різницю і судові витрати вимагає постраждалий не з водія і не з страхової, а з мене .

Вам нужно взять копию заключения у страховой по расчету убытков. Ходатайство и копию в суд. То что потерпевший принес ремонта на сумму больше, это его проблемы. в суде сделайте ударение на аккредитацию высновка страховой .
0
0
Поделиться

Забийте!
Сума збитку визначається , виключно експертом!
Все інше - розвод!
2
0
Поделиться

Забийте!
Сума збитку визначається , виключно експертом!
Все інше - розвод!

Вы правы, но в суд лучше сходить и предоставить заключение по ущербу. Судья в таких случаях если не является ответчик как правило выносит решение в пользу позывача.
1
0
Поделиться
Дякую ! ! !
Прийму до уваги.
0
0
Поделиться
Так вина лягає на власника транспорту маленька порада на майбутьне до цивілки я ще купляю розширену цивілку приблизно на 500.000 грн ціна питання 10 € і багато проблем відпадає це моя корисна порада і ще страхувати потрібно в провіриних страхових компаніях а не в сумнівних і неоплато спроможних компаніях
1
0
Поделиться
На разі юрист написав відмову , по причині не перевищення ліміту у 50 000 грн.
А от про розширену цивілку , перший раз чую ,але обовязково взнаю .
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы