Рус

Страница: 19 Закон о тахографах при внутренних перевозках

Количество постов — 400
А если тахограф есть, торировка сделана, остановил весовой контроль с документами все хорошо, не было шайбы в тахографе, водитель забыл поставить. Что грозит в этом случае. Перевозка по Украине.
Если это была укртрансбезпека .шайбу спрашивали и составили протокол .то 1700 грн
3
0
Поделиться
Яка зараз ситуація з тахографами на 5 тонник?? вони мають бути встановлені і ліцензовані - це знаю, але чи потрібно по них їздити?? чула, що почали виписувати штрафи за вимкнені тахографи, що це недавно якісь зміни відбулись.
0
0
Поделиться
разницы 5-ка или 10-ка, 20 -ка нет, нужно ездить по тахе. Штраф 1 700 грн. В основном Кировоград, Харьков, Песочин.
1
0
Поделиться
разницы 5-ка или 10-ка, 20 -ка нет, нужно ездить по тахе. Штраф 1 700 грн. В основном Кировоград, Харьков, Песочин.
Водія багато разів зупиняла поліція, він хотів показати тахограф - то сказали, що їм того не треба. Їздимо тільки півроку, і перед початком нам сказали, що на такий тонаж шайби не треба, і в принципі проблем не було, а тепер чую, що і такі штрафують.
0
0
Поделиться
Полиция тут не при чем, Укртрансбезпека проверяет
0
0
Поделиться
Подскажите какой штраф за неправильно оформленное письмо отдыха водителя на терр Украины?
Проблема в том что письмо было выписано из одного города, а по факту водитель выехал из другого и не сошлись по шайбе 200 км (моя ошибка)
Вывод - письмо обман

более того, водитель начал качать свои права на посту, пугать инспекторов горячей линией , хамить и все в этом духе. Естественно после такого поведения, взять трубку и поговорить с транспортным инспектором по нормальному я не мог, может там штраф должен был быть порядка 1000 гривен, но из-за говорливости водителя эта нить была утеряна, и ни о каком продуктивном диалоге с инспектором с обьяснением сложившейся ситуации и речи быть не могло....

хочу понять сколько за это светит в гривнах штраф за само письмо, чтоб отнять от 18000 гривен на которые он там на посту наговорил и расстаться с ним на доброй ноте (именно столько он оплатил на границе 18000 гривен)

или же это 100% вина выписающего письмо и мне эти 18000 гривен оплатить как за собственную ошибку?

спасибо
Связался со мной юрист из Ужгорода ( БОГДАН ИГНАТЬО вроде ФИО, в личку написал мне ) с текстом  дела эти беспроигрышные, высылай все доки, делай На меня доверенность,  дело я выиграю и деньги в размере порядка 19.000 гривен выдернем без проблем

Доки выслал
Доверенности все что он требовал - выслал 

Теперь говорит ДЕЛО ПРОИГРЫШНОЕ после того как прошел почти год ( все это время он отмалчивался, пока я ему сам не написал... По сути данный юрист то-ли на меня положил,  то-ли на дело, и либо им не занимался вовсе, либо занимался но не с целью возврата денег клиенту, а для того чтобы положить их в карман) 

Думаю человек сначала пишет Что выиграет 100%  для того чтоб получить все доки На ведение дела, а потом когда все доки На руках,  по вполне понятным причинам ( кинуть клиента)  , отписывается Что дело не выиграть и думает что с него как с гуся вода

Вот такой вот Робин Гуд есть тут на сайте
0
0
Поделиться
добрый день может кто то коректно ответит на проблему , в сарнах на посту остановили транспортники нашли что тахограф не коректно выдает информацию на ленту , написали на ленте статью и все сказали остальное узнаете на границе , статья 2,1 абзац 11 статья 60
0
0
Поделиться
Аккаунт удален
для все спорящих про тахограф на внутренних перевозках : http://reyestr.court.gov.ua/Review/79035855
0
0
Поделиться
для все спорящих про тахограф на внутренних перевозках : http://reyestr.court.gov.ua/Review/79035855

"Ворон ворону глаз не выклюет..."
2
0
Поделиться
Міністерство транспорту та звязку україни номер 340.почитайти абзац 5.пункт 4.
0
0
Поделиться
Документ z0811-10, чинний, поточна редакція — Редакція від 04.10.2016, підстава - z1234-16                4) здійснення перевірок щодо наявності встановлених
тахографів виключно на транспортних засобах, якими здійснюються
міжнародні автомобільні перевезення; Ви самі надаєте докази правопорушення, у Вас ніхто не може вимагати персональні данні, втому числі і тахокарту , бо там вказані Ваші персональні данні . Тільки за рішенням слідчого судді та рішення суду.
0
0
Поделиться
Документ z0811-10, чинний, поточна редакція — Редакція від 04.10.2016, підстава - z1234-16                4) здійснення перевірок щодо наявності встановлених
тахографів виключно на транспортних засобах, якими здійснюються
міжнародні автомобільні перевезення; Ви самі надаєте докази правопорушення, у Вас ніхто не може вимагати персональні данні, втому числі і тахокарту , бо там вказані Ваші персональні данні . Тільки за рішенням слідчого судді та рішення суду.
То что укртрансбезпека может требовать шайбы это не весь прикол. Нужно хорошо понимать какие полномочия наданы этим органам...

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного
опублікування, крім пункту 6.1 Положення, затвердженого цим
наказом, який набирає чинності для: нерегулярних і регулярних спеціальних пасажирських
перевезень, регулярних пасажирських перевезень на міжміських
автобусних маршрутах протяжністю понад 150 км, перевезення
небезпечних вантажів - з 01.06.2012;
 перевезення вантажів колісними транспортними засобами з повною масою понад 12 тонн

перевезення вантажів колісними транспортними засобами з
повною масою від 3,5 тонн до 12 тонн - з 01.06.2015.

0
0
Поделиться
Конституція УКРАЇНИ Стаття 120.

Організація, повноваження і порядок діяльності Кабінету Міністрів України, інших центральних та місцевих органів виконавчої влади визначаються Конституцією і законами України. Ваш НАКАЗ курит в сторонке . Полномочия дются только ЗАКОНОМ .
А в законе написано черным по белому. " Закон про авто транспорт" ст.№20 На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для МІЖНАРОДНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ :rtfm:, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.
0
0
Поделиться
Конституція УКРАЇНИ Стаття 120.

Організація, повноваження і порядок діяльності Кабінету Міністрів України, інших центральних та місцевих органів виконавчої влади визначаються Конституцією і законами України. Ваш НАКАЗ курит в сторонке . Полномочия дются только ЗАКОНОМ .
А в законе написано черным по белому. " Закон про авто транспорт" ст.№20 На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для МІЖНАРОДНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ :rtfm:, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.
Вы забыли упомянуть международное законодательство,  а именно Конвенцию Международной организации труда 1979 года и если потрудитесь прогуглить, то поймете что все наши украинские законы написаны в соответствии Международных соглашений и Конвенций. 

И мой Вам совет, читайте все законы, а не те которые нравятся :)

Кстати Украина МОТ тоже подписала.:victory:

1
0
Поделиться
:rtfm:А в Конвенции Международной организации труда 1979 года написано что укртрхбезпека имеет право проверять тахокарты???    Еще и во время движения .ТЗ               Вы хоть думайте когда отвечаете и что пишете. :wacko:  А в Конвенции написано что зарплата должна быть  достойная и дороги ровные и стоянки  оборудованные с ночлегом . Ну и где  в УКРАИНЕ такие вещи ???
1
0
Поделиться
:rtfm:А в Конвенции Международной организации труда 1979 года написано что укртрхбезпека имеет право проверять тахокарты???    Еще и во время движения .ТЗ               Вы хоть думайте когда отвечаете и что пишете. :wacko:  А в Конвенции написано что зарплата должна быть  достойная и дороги ровные и стоянки  оборудованные с ночлегом . Ну и где  в УКРАИНЕ такие вещи ???
Вам в школе и образование достойное обещали и где оно?!:lol:

Лично мне...

0
0
Поделиться
А че от ответа спрыгиваем ? Бредятину впариваем. Перевозчики, я так думаю, прошли свою школу. ну так в Конвенции Международной организации труда 1979 года написано что укртрхбезпека имеет право проверять тахокарты??? Не вижу ответа, документ в студию. Иначе Ваши отписки, не имеющие ссылки на документ, пустые слова. Я так думаю всем интересен ответ, а не совковые фильмы из прошлого. Я так понимаю что с юр.образованием проблема.
0
0
Поделиться
А че от ответа спрыгиваем ? Бредятину впариваем. Перевозчики, я так думаю, прошли свою школу. ну так в Конвенции Международной организации труда 1979 года написано что укртрхбезпека имеет право проверять тахокарты??? Не вижу ответа, документ в студию. Иначе Ваши отписки, не имеющие ссылки на документ, пустые слова. Я так думаю всем интересен ответ, а не совковые фильмы из прошлого. Я так понимаю что с юр.образованием проблема.
 "Рыба живущая в пруду, ничего не знает о речке"... :)

0
0
Поделиться
ПРИ ВНУТРІШНІХ ПЕРЕВЕЗЕННЯХ ВСТАНОВЛЕННЯ ТАХОГРАФІВ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВЕ - ВИСНОВОК СУДУ

Працівники Укртрансбезпеки винесли штраф на перевізника в розмірі 1700 грн. за відсутність тахографу (приладу реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв) при здійсненні внутрішніх перевезень.

Перевізник оскаржив штраф у Миколаївському окружному адміністративному суді.

Розглядаючи матеріали справи, суд зазначив, що відповідно до ч.10 ст.20 Закону «Про автомобільний транспорт» на території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для МІЖНАРОДНИХ перевезень, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.

При цьому, суд деталізував, що відповідно до ст. 1 Закону «Про автомобільний транспорт»:

- міжнародні перевезення пасажирів і вантажів - перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом з перетином державного кордону;

- внутрішні перевезення - це перевезення пасажирів га/чи вантажів територією України БЕЗ ПЕРЕТИНУ державного кордону України.

Проаналізувавши дані норми, суд наголосив, що законодавство не містить вказівки на обов`язок водіїв, що здійснюють ВНУТРІШНІ перевезення встановлювати та використовувати контрольні прилади (тахографи) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв.

За наслідками розгляду справи, суд зробив висновок, що оскільки перевізник здійснював ВНУТРІШНЄ перевезення, то не мав обов`язку по встановленню та експлуатації тахографу, а отже і обов`язків по його перевірки та адаптації (Справа №400/2549/18).

Юридична компанія «Дорожній адвокат»: 050-758-11-74 (viber), 067-171-16-11. Більше корисних публікацій на сторінці: https://www.facebook.com/doradvpozov/
2
1
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы