м.Івано-Франківськ ,м.Надвірна 0954244390- Дмитро. Буду радий допомогти чим зможу. Дуже часто користуюся даною темою, дуже корисно, кожний з колег перевізників до кого я телефонував намагалися допомогти. Взаємовиручка перевізників-шлях до успіху.
Помогу всем в Донецке и области.Запчасти,Тел.Специалистов с выездом,а также тел. СТО.Да просто советом тойже легковой машиной.Всех с наступающим новым годом.
Велика подяка Володимиру за надану допомогу- ( майстер Сергій 0506925962) , вантаж доставили вчасно, водію не прийшлось ночувати в полі. Великий RESPECT.
Помогу всем в Донецке и области.Запчасти,Тел.Специалистов с выездом,а также тел. СТО.Да просто советом тойже легковой машиной.Всех с наступающим новым годом.
Велика подяка Володимиру за надану допомогу- ( майстер Сергій 0506925962) , вантаж доставили вчасно, водію не прийшлось ночувати в полі. Великий RESPECT.
Еще раз хочу поблагодарить Марченко за оказаную помощь.
Автопробіг пройде по містах України з 21 по 25 березня. Старт одночасно 21 числа о 11-00 з міст Львів і Луганськ. Орієнтовний маршрут західної колони: Львів-Луцьк-Нетішин-Славута-Хмельницький-Вінниця-Гайсин-Умань-Біла Церква--Київ. Маршрут східної колони: Луганськ-Алчевськ-Северодонецьк-Запоріжжя-Кривий Ріг-Дніпропетровськ- Полтава-Чернігів. http://pidpr.com/blog/zvernennja_listivka_po_avtoprobigu/2011-03-08-16