Ми сособисто стикнулися з негативним явищем яке грозить усьому ринку різке падіння цін на фрахти на фоні росту пального... шановні друзі прошу приєднуватись давайте чинити опір несправедливості... давайте разом боротись з такими експедиторами
А вы что, только поняли, что цен нет !?
Я лично уже стою с 10 февраля , так как цен нет !
И это "явление уже не грозит " , так как полноценным существованием этого рынка уже нельзя назвать !
я звами згідна але скажіть чому ми прості люди які так тяжко заробляють ці копійки повинні це терпіти і закривати очі давайте якось діяти...давайте об`єднуватись .. тим паче перевізники львівщини і україни давайте кінець кінців пікетувати їх у львові. Як таке може бути ми на ринку неофіційно з 2008 року .Куди поділись всі грузи які тоді були хто це все забрав...
Ми не можемо просто так дивитись.. я особисто кожного дня пишу про це хамство щоб людей заохочувати до протидії...Як таке може бути що люди їдуть зі львова на харків за 6500,00 грн., бо в них кредит. Я все розумію кредит є раз в місяць а далі давайте боротись за наші ціни...
Мені особисто просто надоїло все це .. Вибачте хто з луганська чи донецька але експедиції з ваших міст діють за принципом чим по більше вкарсти, намахати, розвести і збити ціну...
Вибачте за емоції але цьому має прийти кінець як і попередній владі