Рус
Страница: 117 Правильные цены!!!
Количество постов — 2629
так 1.2-1.5 эвро при этом топливо дороже платные автобаны з/п водилы страховки платежи по лизингу/кредиты страховки . Квазар -транс какие 1.5 эвро по украине очем вы
098-1,5 евро, это по нормальным дорогам,с нормальным сервисом, и соляра нормальная
098-1,5 евро, это по нормальным дорогам,с нормальным сервисом, и соляра нормальная
так 1.2-1.5 эвро при этом топливо дороже платные автобаны з/п водилы страховки платежи по лизингу/кредиты страховки . Квазар -транс какие 1.5 эвро по украине очем вы
Уважаемые перевозчики кто, по чём, реально ездит по Украине. Только без демагогии (очень прошу, сам перевозчик )
бус + прицеп
средняя за период 7,81грн/км в круг (дом-дом)
прицеп площадка 1,2т
без 100% оплаты не выгружаюсь
Мое мнение на 20ку ставка по Укр должна быть не меньше от 1,5- евро /км, (и обратку нужно считать не "довозом и подтяжкй" а отрезком работы.)а тем более по нашим дорогам а Международка в зависимости от направления . Машина должна ЗАРАБАТЫВАТЬ. Автопарк нужно содержать в достойном состоянии И нормальные заказы так и оплачивают. Нужно содержать машину, платить налоги, зарплату водителям и еще самому жить. А сейчас , пока мы дискутируем, ну приблизительно 60 % перевозов тягают за 0,30 евро/центов! Убът машину и что дальше. А как расширятся, сами перевозы убивают этот бизнес. Думайте!!!!!! Считайте!! Уважайте свой труд .
Дороги нам обещают сделать ещё год два (по обещаниям).
Автопарк содержать; такой вопрос что платят за машину 90-х что за стандарт евро 26 одинаково.
Уважать свой труд да только этим и занят. Если есть что подсказать готовы послушать.
то что давайте приблизительно от 1 кг до 22тон от 1м3 до 130 м3 цену которую всех бы устраивала. Спец технику не берём(тралы самосвалы автовозы и т.д) у них и так всё в порядке(может и ошибаюсь). И просьба без пере психоза (не так что бы скатал рейс и купил квартиру машину)
Экспедиции платить надо и не 200. Грн с заказа.а че он же в офисе сидит но кофе и сигарете .а я баранку кручу в жару и в не непогоду
то что давайте приблизительно от 1 кг до 22тон от 1м3 до 130 м3 цену которую всех бы устраивала. Спец технику не берём(тралы самосвалы автовозы и т.д) у них и так всё в порядке(может и ошибаюсь). И просьба без пере психоза (не так что бы скатал рейс и купил квартиру машину)
Уважаемые перевозчики ваше мнение: какая цена за 1 км 10т 50м3
Не про те і не так!
Ну неправильно це, складати ціну перевезення лише тільки через відображення вартості одного кілометра дороги!
Ну добре!
Навіть якщо брати вартість кілометра , хоча б , для 20-ти тонного грузовика,
але ж бувають 20-ти тонні
тенти,
термічки,
рефи,
негабарити,
зерновози,
наливні,
маніпулятори,
гідроліфтери,
відкриті платформи,
контейнеровози,
лісовози, ну і т. д і т. п.
Ви що, хочете усіх їх оцінювати під одну гребінку?!
А ще є 20-ки на міжнародних перевезеннях,
а ті , у свою чергу, бувають:
евро - 2,
евро-3-4-5-6!!
І собівартість того ж кілометра у них дуже різна!
Та й сама вартість таких авто дуже різна!
І що, ви думаєте отак це все примітивно-просто?!
Назвав ціну за 1 км, помножив на відстань і буде тобі щастя?!
Тоді виходить, що люди , які купують дорожчі евро5-6 автомобілі, або мегапричіпи просто дурачки і лохи?!
Балалайку вам, хлопці, з таким примітивним підходом!
Ото ж вас посередники-експедитори і "імЄют" як хочуть!
Каботаж, у тому розумінні, як це трактується у автомобільних перевезеннях,
це внутрішні перевезення, які виконуються нерезидентами.
Коли транспортний засіб має, наприклад, грузинську реєстрацію, а перевезення виконує між містами України .
І порушення це дуже серйозне!
І штраф за таке порушення вимірюється числами з чотирьох і більше цифр.
А те, що міжнародні перевізники роблять дешеві "довози" , або ще їх називають "підтяжки" до місця імпортного завантаження називається ринком.
І нічого тут страшного немає, selavi!
Чи, може, вони не мають права на це?
Розумію, як це не подобається внутрішнім перевізникам, але що поробиш?..
Приклад з життя:
років 20 тому я мав постійну роботу і дружні стосунки з власником "Сільпо" В.М. Костельманом.
Возив КаМАЗом його чай і снікерси, і горя не знав.
Аж поки не почали у 1996-97рр гнати з Європи лізингові фури , у які , на відміну від КаМАза, набагато краще поміщалися європалети... і все, кінець роботі настав.
Володя так і сказав: "Дружба дружбою, але бізнес то жорстка штука, от як буде в тебе причіп на 33 палети, тоді попрацюємо залюбки!"
Дружба в нас лишилася, і багато ще від нього я отримав допомоги і підтримки, за що завжди буду йому вдячний, але роботу прийшлося шукати іншу... без обід.
А міжнародники на єврофурах почали возити снікерси для Фоззі і "Сільпо".
І я зовсім не вважаю, що хтось забрав "МОЮ" роботу, або помішав, або ціну знизив!
Отакі діла!
По-перше, я принципово не повіз би 22 т.!
А ще б не погодився вже хоч би через те,
що більше затрат піде на загрузку/вигрузку, ніж на дорогу!
Та тільки я, Віталійович уже на суботньому настрої...
вже нікуди вААпЧє не їду!
Не журись, друже!
Переможемо!
1,5 евро - меньше не рентабельно, для любого кол авто! Я уже писал Обухов -Черкассы кирпичи-2500! Что кирпичи стали дешевле на базе? Поднимать им бизнес, а потом самим покупать тот же кирпичь дорого, и что ты скажешь, да я вам привез их за копейки?
1,5 евро - меньше не рентабельно, для любого кол авто! Я уже писал Обухов -Черкассы кирпичи-2500! Что кирпичи стали дешевле на базе? Поднимать им бизнес, а потом самим покупать тот же кирпичь дорого, и что ты скажешь, да я вам привез их за копейки?
а что это даст по какой цене кто-то ездит
1,5-2 евро за любой отрезок пути. А что для Вас это много?
какую долю рынкам вы занимаете .Аместных перевозов вы не считаете а нал на загруке тоже сумы- харьков 200 км это лишаковых 3000 грн.Вы в это верите из любой точки страны 10 -ка по 15 грн /км на ура без переезда
Правильно международники сборняки
Правильно международники сборняки
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы