Звертаюсь до всіх вантажоперівзників власників однієї фури,чи цілого автопарку. Коли ви вже настільки раком станете що начнете думати своєю головою! Чи вона вам для того щоб шапку носити! Чи то ви заправляетесь по 7 гривень чи у вас безкоштовна акція на запчастини чи водіям не платите? Коли ви начнете поважати інших людей,а не думати тільки про власну сраку, будьте людьми а не синьми! Не беріть фрахти до 13 грн за км я не кажу за 20 грн, давайте піднімемо хоча б 14-16грн за км люди одумайтесь ви їздите за копійки! Зрозумійте все в ваших руках! Тут не причетні ні Диспечер,закащики,і тд,,, ви самі є коренем ніщити! Дойдете до того що машинки покладете на коліна а потім буде вам одна велика жопа! Люди будьте дружними! Як каже прислів'я громадою і батька можна бити! Одумайтесь міняйте самі!
Виталий я живу не далеко от российской границы трасса Киев-Москва по ней идут на Россию машины первые буквы номера АО,идут колонами. Солярка там все знаютдо 40руб, за вашими земляками в сторону Киева груза даже по 10грн не возмеш,тому що им ехать треба.Когда мы нестанем их пускать до агрессора ,ПЕРЕКРОЕМ ТРАССУ КИЕВ-МОСКВА,межет згорит пару машин,тогда может дойдет что нужно уважать труд других людей.ЦЕНА 20тонника ВИСИТ НА ЗАПРАВКЕ и о 14-16грн неможет быть и разговора.