В цей день 25-го березня 1999 року
-за нез'ясованих обставин загинув в автокатастрофі В'ячеслав Чорновіл
В 90-годах, до того как, я часто мотался по этой дороге через Переяслов-Хмельницкий на Киев. Там стоял невзрачный указатель, заросший кустарником в объезд Борисполя, а за поворотом грузовому запрещено...
По темноте я сам пару раз проскакивал на одномостовом МАЗе с прицепом, хотя и знал про него, потом на том месте за один прием разворачивался...
КАМАЗ двухмостовый с бОльшим радиусом разворота и ему надо было "повошкаться"...
По моему мнению, это просто фатальное стечение обстоятельств, при чем фатальное для всех нас...
Погоджуюся з думкою Влада.
До побудови кусочка об'їзду (там, здається, всього 3-4 км.) між харківською і кременчуцькою дорогою
ми звикли їздити прямо через Бориспіль, а приблизно у 1986-му році поставили знак на Бориспіль,
ну, і далі все точно, як описує Влад.
І мені доводилося декілька разів розвертатися, проскочивши знак.
Крім того, там навіть розрив у розмітці було зроблено для таких випадків.
Але найцікавіше те, що я особисто був знайомий з водієм , який був за кермом КаМАЗа.
Звали його Володимир Куделя.
Деякий час він працював у нашому АТП 2190 м. Дніпро.
Був водієм самоскида-ЗіЛа.
Начальником його був Іван Васильович Чаус.
Хлопець був простий, звичайний, ніяким боком не помічений у зв'язках мусорських,
або бандитських, або політичних.
На той час, коли сталася ця аварія,
він від нас переїхав на батьківщину, у село Олександропіль Солонянського р-ну.
Той злощасний причіп ще декілька років після ДТП стояв у дворі колгоспного гаража із зігнутим дишлом.
Слідчі не дозволяли його займати, доки йшло розслідування.
І мені, також, дуу-у-у-уу-уже мало віриться, що Володя був причетний до якоїсь "многАхАдовачкі".
Просто, досадний збіг обставин + конспірологія!
Скоріш за все.