І ще одне: - є велика різниця між баченням ситуації генерала та солдата,
між баченням проблем директора і працівника
між високим званням "перевізник" і простий шохВер...
Що нє?
Да, видение разное. Но у нас генерал не о победе думает,а как главнокомандующему парадом угодить во время войны.
Директор завода-как завод обанкротить и на металл порезать. Руководители у нас временщики. Сколько они за 25 лет из страны вывели? И что для страны сделали? Политическая элита? Не смешите .
Це було ще до 2010 року...
Поцікавився у знайомого з чухвонівського діда відділку - хто це на сусідній вулиці котеджа за три місяці збудував та вулицю до своєї ділянки асфальтував( рівно по свою межу - ні сантиметром більше!!! ).
Зазвичай якщо щось запитаю треба самому нагадувати та ще чекати тиждень...
...а це через півчаса передзвонив сам та з проходу: "Саня, не чіпай його, то прокурор!"
Я йому намагався довести що то його "ведомство" і повинно таких "прокурорів" чіпати...
...але даремно!
А в 14 році цей "знайомий" мені заявив що їх, котрих ми кормили, одягали та утримували за наші кошти
захистить "СИСТЕМА", а всі пересічні громадяни повинні самі собі дать раду.
Так що "не питай мамо чом заплакані очі..."
І ще - це я домігся щоб на "митних" постах з Кримом був пост СБУшників щоб не крали митникі...
...потім з подивом дізнався що платня за проїзд стала не 200 грн, а 400!!!
І тварюка-лейтенант( спадковий чекіст, як чухвонь ) приїхав звідти за чотири місяці
на новенькому Таурезі... так що знаю я всі точки бачення і ситуації нашої "єліти".
Пі. Сі. А коли краде простий шохВер з бака перевізника соляру
- то є злочин чи "акт возмездия"???

Україна понад усе!
Олександр