Патріотам російської мови та всякої московщини які тимчасово проживають на території України!
Всі свої побажання спрямуйте спочатку на себе - додержуватися Конституції України та законів України.
А потім вже подивимося давати вам право "держать камень за пазухой" або чекати його з неба...
З сьогодення почалася ера добра миру і благополуччя... так що не треба вам про 27 років співати,
Починайте славити нашого ( вашого ) месію...
Алилуя!
Слава Україні!!!
Смерть ворогам!!!
Уважаемый Александр, Вы попробуйте направить свой гнев на русскоязычных ребят которые в данную минуту на передовой и дают возможность Вашему виртуальному патриотизму. Да, и не забудьте сказать, что они русскоязычные временно проживают в Украине . На сколько я коренная Украинка даже не собираюсь обсуждать. Ваша реплика- « потім вже подивимося давати вам право "держать камень за пазухой" або чекати його з неба...» Вы поняли смысл ваших перлов? И по поводу Конституции Украины и ее законов- Вы налоги уплатили? Я уплатила и ПДВ и единый.
В армії, як мені відомо з перших рук, накази дають українською...
а між собою хоч китайською або на суахілі - все рівно кривощелепі тільки одну мову знають!!!

Наші навіть тролять сепарів - українською мовою розмовляють по мобілі,
а ті прослуховуючи казяться НЄПАНІМАЮТПАНЕРУЦКАМУ!!!
Пі. Сі. Може показати квітанцію сплати податків,
щоб яка-небудь наволоч, мордовка чи чухвонь, її обхаяла???