Для д.Серьожі та інших ЗЄфанів: Мені не подобається Зеленський. Мені не подобається, що він робить. Мені не подобається Порошенко. Але мені подобається, що він робить. Ось і вся різниця між ними.
Вимушений нагадати...
То хоч щось просвітне є в вашому "всьопрапальному" житті?
На сьогодні... максимум на завтрашній ранок... є щось гарне та добре?
Для д.Серьожі та інших ЗЄфанів: Мені не подобається Зеленський. Мені не подобається, що він робить. Мені не подобається Порошенко. Але мені подобається, що він робить. Ось і вся різниця між ними.
Вимушений нагадати...
Читал...Повторюсь, кушайте не обляпайтесь...Вы доси понять не можете, что из года в год пожинаете плоды своей глупости...
а мне чего перейматись?! У меня другие задачи и более важнее, чем искать среди граждан свой страны дураков и дебилов...Это Вы свое время на это тратите...У Вас его по всей видимости много...
Прикольно когда телепузик о телеке размышляет... Оказывается 92% тупо жило, а элита 8% все знало...И более удивительно все 25 лет тупо резали заводы и уничтожали бизнес и промышленность, теперь заявляют о рае...
Им понадобилось 25 лет не имея никаких природных ресурсов...
Хтось протерає штани 18 років на службі яку тихо ненавидить а хтось, після 5 чудових років служби знаходить в собі сили чесно звільнитись , бо мало платили і піти працювати в народне господарство щоб заробляти краще, створювати щось своє, розвиватись .