Ирина Соколова
23 год ·
#Параска
Знаєш, Вовка, я не хотіла вже торкатися того мародера та бариги Порошенка, але вчорашній "дивний збіг обставин" мене настільки шокував, що я тобі докладно вирішила написати про це. Отже, що ми маємо. Ми маємо факт того, що п'ятого Президента країни викликали на допит саме в той час, коли він мав зустрітися з Куртом Волкером. Тому, напевно, як заздалегідь розраховувалось, він би на допит не прийшов, бо не можна ж нехтувати такою важливою справою, як ця зустріч. Але, Порошенко зустріч переніс, та все ж таки приїхав у Бюро Розслідувань тоді, коли там вже встигли зробити заяву. У цю саму мить Портнов закликав всіх, хто не любить Порошенка, йти під ДБР. Цікаво, що у 13.29, за півтори години до того, як все це сталося, Команда Зеленського написала “Пам‘ятаєте провокаційне відео з вантажівкою, яке розмістив у себе на телеграм-каналі експрезидент Порошенко? Нацполіція відкрила кримінальне провадження за статтею «Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча»”. В 14:50 Роман Труба (ДБР) написав: “Згідно з КПК, якщо двічі свідок не з’являється на допит, ми можемо застосувати примусовий привід”. Але, як ми знаємо, в 15.00 Порошенко вже був на місці. А після того, як він вийшов, на нього стався напад громадянина Росії та людини, яка отримала паспорт України з твоїх, Вовочко, рук, Микити. Микита поводився, як бебезяна, скакав, гигикав а потім таке ж саме відео бебезяни поспіхом зняв, на якому "випадково" закликав вбити п'ятого президента України разом з родиною, хоч потім він сказав, що то був не заклик, бо він хоче, щоб Порошенко судили та посадили. Вовчику,в цій картині маслом прекрасно все, особливо те, що саме вчора чомусь було згадано про те відео з вантажівкою. Знаєш, все як по нотах, такими білими-білими нитками по твоєму тому чорному костюму, який ти так не любиш носити. Сценарій геть в тебе несмішний, ти хоч скажи в якому місці мені треба було сміятися. Невипадковість всього цього шабашу очевидна.
Проте, є й гарні новини. ЗМІ пишуть, що твоя Лєнка ходила купатися в морі в Одесі, тому перекривали пляж, а дно продивилися водолази. Я тобі чесно скажу, коли Порошенко відпочивав на Мальдивах, в українців не виникало ніяких незручностей, хоч багато з них були розчавлені жабою. У патріотичному хлюпанні Лєнкі в забрудненому по твоїм же словам Чорному морі прекрасно все. І те, що є незручності, і те, що воно "забруднене" те море, бо врешті-решт влада об'єдналася з простими людЯми хоч й в такий нетривіальний спосіб: в Лєнкі свій пляж, в народа - свій.
Цьом. Твоя Параска. Село Великі Цицьки.
Параска Никанорiвна
Пі. Сі. Ви чуєте як виють на луну Зелефани?