Обіцяла нормальним людям не писати на форумі,але...зачепило.Тут одна,не дуже поважна пані,пише,що вона "нє прастіт падонкам форума"....до цих падонків,звичайно,належу і я,бо ми з нею по різні боки барикад... Шановні громадяни України! Минули часи,коли можна було писати про "хі-хі-ха-ха". В Україні ГРОМАДЯНСЬКА ВІЙНА! Війна влади силами озброєнного до зубів беркуту зі снайперами від російської альфи зі своїм НАРОДОМ,безоружним,самовідданим і патріотично налаштованим. Я незнаю,що та провладна сука має "нєпрастіть",але у мене є що НЕ ПРОЩАТИ! Я не прощу зубожіння і народного відчаю,не прощу крові і вбитих,замордованих,не прощу побитих лікарів,коли навіть німецькі фашисти не чіпали медиків,не прощу поранення сина,чоловіка,який не відходить від поранених-шиє рани, Люди! Рано,чи пізно-війна скінчиться,перемога буде за нами,бо правда на нашому боці,яку розуміє УВЕСЬ СВІТ,а ви подумайте,як з такими фашистськими переконаннями вам жити далі,адже кров убитих не тільки на руках снайпера,не тільки на руках бандитів при владі,що віддають злочинні накази,а і на совісті тих,хто голосував,продавав свій голос за цю злочинну владу! Після війни я перша буду вимагати люстрації. Це я вимагала підполковника міліції дивитись мені в очі,що показував 5 канал,я хотіла знати,як він жити збирається далі,що дітям розкаже,внукам про революцію в країні,що стояв проти власного народу???? Кожен з вас добре подумай,прийде час відповіді!
Скажіть,що може заставити чоловіка,здорового розумом,на 10-градусному морозі роздягнутись по пояс і тримати на барикадах прапор України під прицілами снайпера? ВАм не відоме слово-ПАТРІОТИЗМ! його не купиш за 200 грн і,навіть,за 200000 грн,бо мєрзкі душонки на подвиги нездатні!!
СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА!