Мені до...ди шо у той заявці напісано .
Хазяїн мой - за её єкспідіциї башляє по 100грн за штуку. С ней будиш разбіраца - до нових вєніков.
А за пєрєгруз - то я скажу шо скіко загрузілі - скіко і привёоз. І будіш патом башлять хазяіну паполной , а нє какито 300 гривнёв за восимспалавиной тон лишака.
А карточка та - лєвая, сам жи знаеш, мінє їйо кореш с Павлограда падкінул.
Карочє шукай гроші ... іначе груз нєпалучіш!
Та на вже, на-а-а-а,... счітай, там все, і за перегруз теж( шоб ти здох, скажений собака)...
І ще на хфорумі про тебе напишу шо ти "рвач", і хозяїну твоєму подзвОню і расскажу як ти його авто УБИВАЄШ!!!
Тридцять тонн грузанув, бє-є-є-єдний транспорт, ото хозяїну рємонт обійдеться!!!
Яке фсё ? Шо ти міні дав ?
А хдє той полтіннік шо я на загрузкі грущикам дав ? Ти ж сам званіл і просіл ім дать 50 гривнёв.
Д-з-з-з-з-з-з-з-з-з-інь !
- Падажді хазяін звоніт !
( - Да шеф! Фсьо нармально .... да-да, я всю ночь пер без остановок... да-а-а. А тіпєрь стою тут а оні мєня не вигружають ... Говорят шо грузчікі будут тока под вєчер.... Ага поняв , у нас уже єсть загрузка на 12 часов.... Шась пойду с грущіками порішаю шоб вигрузілі. Бо я уже спрашивал у ніх - то оні сказалі шо раньше могут вихрузіть , но тока за 50грівнёв.... Ага , понял , єсли шо то отчехлить им полтинник. Харашо шеф я патом іво в атчьот впішу.
Да, шеф ісчё адно - шось па дароге сюда ана начала троіть. І дим с труби начал іті нєтакой как раньше .... Я січас посчітаю скіко она зжерла за єтот рєйс.... Нада шось робить...
Понял шеф , німа грошей.. а-а-а ! і так банк в суд падал . понял, ну всё шеф!)
Ага , вот полтінічок - мой (Та давал я іво грузчікам , на загрузкє давал!) .
А хозяіну мойому можиш званіть - нідазванішса. Он с нєзнакомих наміров трубку ні бірьоть . За нім банк ганяєтся - он ат ніх прячіца.