Рус
Порадьте, що робити
Количество постов — 5
Підкажіть будь-ласка як поступити в даній ситуації : вчора взяла груз із Харкова на Київ (труби) у фірми з Ларді ООО "Днепрлайнс" Юлі на суму 3800 на карточку, заявки не скинули говорячи що заявку скине Люда из фірми ПП "Хімпром" тобто замовник , але і ті не скинули. На рахунок оплати Юля вчора говорила, що зустрінеться з Людою вона дасть їй гроші і та мені сьогодні зранку скине, сьогодні вона каже що на протязі дня зустрінеться візьме і скине. А сьогодні по телефону Люда мені каже, що візьме гроші в бухгалтерії і як буде іти в банк подзвонить і я їй скажу куди скинути. І щось розбіжність в їхніх словах мене занепокоїла!!!! Хто щось знає про ці фірми напишіть будь-ласка!!!!
Не выгружаться, пока не увидите денег на карте!!! Или пусть водитель поднимет вопрос оплаты на выгрузке, вдруг там вообще о такой цене не в курсе...
А вообще по софту без заявок с непроверенными не работайте
Удачи Вам
А вообще по софту без заявок с непроверенными не работайте
Удачи Вам
советую не выгружать груз до получения оплаты
Все нормально, дякую за поради. Уже все нормально, і вигрузили і скинули кошти)) Всім дуже дякую
Все нормально, дякую за поради. Уже все нормально, і вигрузили і скинули кошти)) Всім дуже дякую
Ми теж працювали з Юлією по маршруту Донецьк -Дніпропетровськ то все було добре !!!
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы