Панове! Їжджу на той загниваючий з 1990 року. У 1993 році,будучи в Німеччині гордо відмовився стати озулянтом (політбіженцем) - тоді це було 95% отримання виду на проживання. Їжджу зараз виключно в Польщу - далі не хочу та й здоровя вже не те. Я бачив як піднімалася Польща, як вони починали їздити на дешевих б/к Ренухах 340-их, які вони купували в Франціїї за 6-8 тис. марое німецьких,які вона пройшла перепони на своєму шляху. Я не є песимістом, але я повністю усвідомлюю, що у Європі не все так посипано маком - там купа проблем, які чекали усіх, хто туди заходить. Але там є головне - там є можливість людям, що хочуть працювати, які мають нові ідеї втілити їх у життя без корупції та отримати все те, чого ти заслуговуєш. Там працює ринок, здорова конкуренція і тому там конкурентні ціни на продукти, на послуги, на запчастини і т.п. Але скільки фірм погоріло, скільки сіло в вязницю підприємців, які не розрахували своїх цінЯ заїжджаю кожних три місяці на контрольний огляд ходової за 20-30 злотих (80-120 грн). Де хто мені в Україні зробить перевірку ходової, всіх шарнірних зєднань,амортизаторів, ручного гальма та окремо по осях з роздруківкою всього цього в процентах. Відповідно я оплачую роботу багатьох фірм Польщі, купуючи на жаль у них практично 40% основних продуктів харчування моєї сімї. До чого я це все веду - до одного - я за Польщу, я за те, щоб їздити там, але жити я хочу в Україні і бажаю, щоб у нас все було навіть краще і поскорше. Успіхів нам усім!