[quote name=’Овчар ФЛ-П’ firm_id=’10415213303’ post=’294484’ date=’21.03.2011 15:09’]Срочно нужен образец желательно со статьями закона Украины на какие можно сослаться- [email protected] мы грузо перевозчики нам не оплатил заказчик
Якщо виникнуть проблеми зі складанням претензії - можу проконсультувати або допомогти в її написанні.При написанні претензії в першу чергу зверніть увагу на наявність належним чином оформлених документів, які підтверджують факт надання Вами послуг з перевезення.
Я думаю Ви здивуєтеся, але так. Питання ж не є настільки складним. От якщо проблема з документами - відсутній підписаний оригінал договору, акт виконаних робіт або в договорі по "хитрому" виписано коли мають бути сплачені кошти - тоді вже трохи інше питання. Треба продумати тактику подальших дій. У мене і на сайті, і тут в оголошеннях пише: "Для получения консультации по вашему вопросу вы можете: • Задать вопрос юристу через электронную почту: [email protected] • Задать вопрос юристу по телефону +38 (050) 372-08-38 Если ваш вопрос не потребует изучения документов или углубленного изучения законодательства, консультацию вы получите бесплатно.".
І ще нема в реєстрі рішення від січня ц.р. по справі щодо стягнення штрафу у 600000,00 грн., по якій я провів усю роботу по належному документуванню порушення господарського зобов'язання і готував позов (їздив представляти інтереси інший юрист, якого вже після подачі позову взяли в штат установи).
21.09.2009р. між нами був укладений договір,а також заявка нанадання послуг з перевезеня вантажу, згідно якого я забов”язувався здійснити перевезеня вантажу по маршруту : Київ-Донецьк-Макієвка, а Ви по оригіналам документів ,які були мною предоставлені, проізвести оплату наданої послуги у сумі_____гр. ,шляхом переказу коштів на поточний рахунок.
Я виконав узяті на себе забовязання, що підтверджується доданим до претензії копією Акта виконаних робіт.
Ви ж свої забовязання порушили і оплатили мені частково у сумі_____гр. Вважаю Ваші дії незаконними, оскільки згідно із ст..526 Цивільного кодексу України забовязанн має виконуватися належним чином,відповідно умов договору,та вимог закону.
На підставі викладеного і у відповідності із ст..526,ч.1 ст909,ч.1 ст.916 Цивільного КУ, Керуючись ч.1,2 ст.6 ГПК України
Прошу:
Перерахувати на мій розрахунковий рахунок № _____________________________ у Новомосковському філіалі КБ «Приватбанк» в сумі_____гр.
Додатки:
1 Договір 2 Заявка 3 Акт виконання робіт 4 Карта водія 5 Копія банківської виписки
Вы проиграли ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД,а перед этим было обращение в Господарський суд Закарпатської області и это замедьте не БЕСПЛАТНО.Вопрос:Куда дальше подавать ПОЗОВ намерены?
Вы проиграли ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД,а перед этим было обращение в Господарський суд Закарпатської області и это замедьте не БЕСПЛАТНО.Вопрос:Куда дальше подавать ПОЗОВ намерены?
Чому це я програв??? Я виграв в обох інстанціях. Навіщо пишите дурницю?
ТОВ "ВВК-транс" (пишу ж що виграв ). В мене ж у профілі є ФОП Дюрдь В.І. Ви б перед тим, як кидатися всяким нехорошим, хоч проаналізували рішення та того хто пост написав. А то подавали, програли, бесплатно, ст. 190, шахрайство... Недобре це якось. Навіщо намагаєтеся нашкодити?
ТОВ "ВВК-транс" (пишу ж що виграв ). В мене ж у профілі є ФОП Дюрдь В.І. Ви б перед тим, як кидатися всяким нехорошим, хоч проаналізували рішення та того хто пост написав. А то подавали, програли, бесплатно, ст. 190, шахрайство... Недобре це якось. Навіщо намагаєтеся нашкодити?
ТОВ "ВВК-транс" позов не подавал!!!!! у справі № 5008/587/2012; за позовом: ТзОВ «Блок трейд», м. Луцьк; И ещё;Почему применили ч.3 ст. 207 ЦК ????А не ч.1?
ТОВ "ВВК-транс" позов не подавал!!!!! у справі № 5008/587/2012; за позовом: ТзОВ «Блок трейд», м. Луцьк;
Хіба я писав, що мій клієнт подавав позов?!!! Щось ми не можемо порузумітися. Я навів приклади моїх виграшних справ.
0
0
Поделиться
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения