Рус
lдокумент за кордон
Количество постов — 9
Я підприемець з документами все гаразд.Хочу взятив аренду машину для роботи за кордон по ЦМР у фізичної особи непідприемця. ПИтання: чи реально це зробити і які потрібні документи. Перед тим машина їздила за кордон.
Я підприемець з документами все гаразд.Хочу взятив аренду машину для роботи за кордон по ЦМР у фізичної особи непідприемця. ПИтання: чи реально це зробити і які потрібні документи. Перед тим машина їздила за кордон.
Вованич, а Вам самому не стыдно читать свою писЯнину.
...емець - с документами, усы, лапи, хвост.
документы реально, опять же те самые лапы и хвосты.
Мне интересно, как этот не ...емец, ездил за кородон?
Вованич, а Вам самому не стыдно читать свою писЯнину.
...емець - с документами, усы, лапи, хвост.
документы реально, опять же те самые лапы и хвосты.
Мне интересно, как этот не ...емец, ездил за кородон?
Враховуючи те шо тема создавалась в громадському транспорті з моб.телефона то писанина могла бути гірша.За пісЯнину звиняйте.
Тема актуальна .Хазяін машини закрив підприемницьку діяльність в кінці 2011року.
Так вот, откуда берутся олигархи...
ИЗ МАРШРУТОК...
ИЗ МАРШРУТОК...
ИЗ МАРШРУТОК...
ИЗ МАРШРУТОК...
Олигархов мучает другой вопрос типа ГДЕ? С КЕМ? КУДА? поехать на отдых .

Меня мучает вопрос по теме.
ИЗ МАРШРУТОК...
ИЗ МАРШРУТОК...

Готов предложить 3 (ТРИ) авто по сходной цене. Работа есть? Или так, лишь-бы не молча?
ИЗ МАРШРУТОК...
ИЗ МАРШРУТОК...

Готов предложить 3 (ТРИ) авто по сходной цене. Работа есть? Или так, лишь-бы не молча?
Уважаемый Сергей с Вашими предложениями надо в другой раздел,ето на форуме чуть ниже.
[quote name=’Ничипорук , ЧП’ firm_id=’10925657777’ post=’357531’ date=’24.03.2012 18:38’]Я підприемець з документами все гаразд.Хочу взяти в оренду машину для роботи за кордоном по ЦМР у фізичної особи непідприемця. Питання: чи реально це зробити і які потрібні документи. Перед тим машина їздила за кордон.Власник закрив підприемницьку діяльність 2011році
[quote name=’Ничипорук , ЧП’ firm_id=’10925657777’ post=’357688’ date=’26.03.2012 08:26’]
Цитата (Ничипорук , ЧП, 24.03.2012 18:38):
"Для роботи за кордоном?". И кто Вам это разрешит? Там своих полно. Может для перевозок за кордон?
Я підприемець з документами все гаразд.Хочу взяти в оренду машину для роботи за кордоном по ЦМР у фізичної особи непідприемця. Питання: чи реально це зробити і які потрібні документи. Перед тим машина їздила за кордон.Власник закрив підприемницьку діяльність 2011році
"Для роботи за кордоном?". И кто Вам это разрешит? Там своих полно. Может для перевозок за кордон?
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы