як одного разу мене викупив Юлійович: "ти начінаєш говоріть по українські токо когда сильно пяний"...
тому, наперед перепрошую...
ця субстанція на літеру "г" - дуже корисне добриво...
на цьому добриві чудово ростуть квіти...
можливо, шановний добродій, на жаль - нікому не цікавий як співрозмовник...
а йому так хочеться поважно попатякати про свій багатий внутрішній світ і про те, яка він не проста людина із складною долею...
тому і створює такі теми...
ні, шановний, не тролі...вірно буде сказати "асенізатори"...
те, що, пробачте, Ви наклали - ми рівненько розкидаємо по городі Ларді...
і інколи - квіти виростають...
шановний колего з "Прайму" - останні кілька днів прийнято казати не "накурився", а "вкушений аукушиной"...
ну і цитата під завісу, присвячена автору теми:
"Сучасний світ влаштовано так, що швидше за інших у ньому помічають тих, хто, перепрошую, псує повітря, ніж тих, хто виглядає класично-книжковим взірцем для маленьких хомо-сапієнсів, котрі час від часу приходять до батьків із філософічним запитанням-задовбанням: що є поганим, а що — навпаки. Бідні малюки, ще не відомо, кого їм доля послала за батьків, і що ці скажені люди можуть їм напатякати.
Тому, повертаючись до моєї першої тези, я кажу абсолютно щиро й без зайвого кокетування: коли ти влучно смердиш, шансів залишитися без уваги в тебе обмаль. Бо на сморід не можна не звернути уваги. Сморід може не відчути лише та людина, у якої проблеми з носом чи щось напхано в ніс. Я таких проблемоносих людей не дуже багато бачив. От спробуйте: випустіть із дупи пару — відразу хтось відгукнеться. Можна не ворожити на каві, щоб дізнатися, що вам скажуть, але вже непоміченим ви не залишитеся."
Лариса Денисенко
"Корпорація ідіотів"так дєржать

...
СС