Отзыв на:
Заказчика перевозки: ГТГ,ЧП
Разместил: Рометте, ООО
Размещено: 2009-09-24 17:05:22
Перевозка
Дата: 06.05.2009
Маршрут: DE-UA Швельм-Калуш
Груз: обладнання
Оценки
Сроки оплаты 0 бал.(оплата не поступила)
Нарушение сроков загрузки/выгрузки Да
Оперативная работа с перевозчиком 3 бал.(удовлетворительно)
Простои 0 бал.(более 48ч)
Перегрузы Нет
Комментарий
Доброго дня, пані Наталіє.
Дуже шкодую, що змушений Вам писати цього ганебного листа. А так хотілося порозумітись по-людськи... Справа навіть не в тому, що оплата обіцялась протягом 10 днів після отримання оригіналів. На жаль, і в інших поважних компаній бувають певні затримки. Але, коли завжди можна додзвонитись до партнера , почути його голос, обговорити ситуацію, то почуваєшся трохи інакше. Ну бодай не таким, кинутим напризволяще. А от до Вас додзвонитись... Я вже забув Ваш голос (жах який!!!!)... Так, можна, звичайно, з Вашим Леонідом поспілкуватись ... на вільну тему. Реально по грошах він нічого не вирішує. Голос молодого чоловіка дрижить і я справді (без гумору) відчуваю, що йому соромно. Соромно за себе, за свою фірму, за свого директора(?). Ви так не думаєте?
Кожен тиждень Леонід мене обнадіював, що "Наталя Володимирівна твердо пообіцяла, що сьогодні-завтра сама Вам передзвонить і запропонує шляхи розвязання проблеми з оплатою". Чому ж не дзвоните? Ми ж Вас не ображаємо, поганих слів не говоримо. Гроші свої заробили чесно і Вам допомогли заробити.
Наталіє, будь ласка, поговоріть з нашим Володимиром, як директор з директором. Подзвоніть ще сьогодні. Я думаю, що в наших з Вами силах покінчити з цим паскудним недорозумінням.
Средний бал отзыва: 1.5