Рус

рейс Відень-Львів, і назад Львів-Відень

Количество постов — 5
Доброго і мирного всім дня,
підскажіть, будь ласка, колеги, для перевозки вантажу з Відня на Львів (тканина, прибл. 200-300 кг.) бусом (Crafter) і зі Львова на Відень вже готову продукцію, які потрібні документи? (мається на увазі крім прав і свідоцтва на право власності на автомобіль та документів на вантаж чи потрібні ще якісь екстра документи, напр. ліцензія на міжнар. перевезення і т.д.).
Вибачте за необізнаність у даній сфері. Буду вдячний всім за відповіль.
З повагою
0
0
Поделиться
Екстраординарних документів не потрібно. Але Ви зобовязані бути зареєстрованим як СЗЕД на Вашій митниці, бо можливі проблеми. Крім того, австрійська поліція може (можливо!!!) буде вимагати тахошайби (плюс сертифікат,перевірка і т.п. все що звязане з тахографом). на Ваше авто, бо це є комерційне перевезення. Я ще раз повторюю - можливий варіант!. А так - ні цвяха, ні жезла!
0
0
Поделиться
Екстраординарних документів не потрібно. Але Ви зобовязані бути зареєстрованим як СЗЕД на Вашій митниці, бо можливі проблеми. Крім того, австрійська поліція може (можливо!!!) буде вимагати тахошайби (плюс сертифікат,перевірка і т.п. все що звязане з тахографом). на Ваше авто, бо це є комерційне перевезення. Я ще раз повторюю - можливий варіант!. А так - ні цвяха, ні жезла!

Підскажіть, будь ласка, що означає СЗЕД. І якщо бус не обладнаний тахо, все-одно можуть вимагати? (я розумію, що можливо)
А так все зрозуміло.
Дуже вдячний Вам за роз"яснення.
Всього Вам найкращого!!!
0
0
Поделиться

Підскажіть, будь ласка, що означає СЗЕД. І якщо бус не обладнаний тахо, все-одно можуть вимагати? (я розумію, що можливо)
А так все зрозуміло.
Всього Вам найкращого!!!

СЗЕД - субєкт зовнішньоекономічної діяльності. Підійдіть до митного брокера, він Вам пояснить як зробити документи. Якщо немає тахо. то купляєте книдечку таку, колись коштувала 5 грн. і заповнюєте її замість тахо.Пошукайте в неті, знайдете книжку, роздрукуйте і...Удачі!
0
0
Поделиться

А так все зрозуміло.
Всього Вам найкращого!!!

СЗЕД - субєкт зовнішньоекономічної діяльності. Підійдіть до митного брокера, він Вам пояснить як зробити документи. Якщо немає тахо. то купляєте книдечку таку, колись коштувала 5 грн. і заповнюєте її замість тахо.Пошукайте в неті, знайдете книжку, роздрукуйте і...Удачі!

Вельми вдячний Вам, колего
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы