,звісно виникають великі сумніви в адекватності банківського офісного планктона уповноваженого за оцінку позичальника), і не в сьогоднішній чи вчорашній економічній ситуації в країні проблема.
, звісно трохи менше , але не набагато, винна та собака яка пробігала мимо банку в той час коли Бездетко В.С. підписував кредитну угоду на отримання валютного кредиту - напевно саме із-за теї собаки позичальник не прочитав умови угоди тоді -а просто підписав не читаючи та напевно полком не прочитав її по сьогоднішній день ...

розумію це як "буду робити все щоб нічого не робити і не платити бо я такий чьоткий і мені подавай доллар по 8 (дивно чому не по 0грн.67коп.за один бакс ?
) . А ковбаса по руб вісімдесят і горілка по два двадцять входить в Ваші вимоги до держави? " Навіть якщо доведеться вірити в таку маячню , замість того щоб працювати і заробляти гроші.
) : не потрібно шукати 900.000 чел , думаю Вам потрібно знайти лише одного чел. він на цьому форумі пише від фірми ПРАЙМ, колись він писав що за тисяч двадцять грн. за місяць проведе бізнес-практику на тему як заробляти гроші . Здається цей чел. розуміється на цьому
, навскидку думаю що сума його обороту за день більша ніж весь Ваш кредит за 5 чи 8 років разом з відсотками , штрафами , пенями . 

розумію це як "буду робити все щоб нічого не робити і не платити бо я такий чьоткий і мені подавай доллар по 8 (дивно чому не по 0грн.67коп.за один бакс ?
) . А ковбаса по руб вісімдесят і горілка по два двадцять входить в Ваші вимоги до держави? " Навіть якщо доведеться вірити в таку маячню , замість того щоб працювати і заробляти гроші. 
) і любий суд Вам це підтвердить .
) : не потрібно шукати 900.000 чел , думаю Вам потрібно знайти лише одного чел. він на цьому форумі пише від фірми ПРАЙМ, колись він писав що за тисяч двадцять грн. за місяць проведе бізнес-практику на тему як заробляти гроші . Здається цей чел. розуміється на цьому
, навскидку думаю що сума його обороту за день більша ніж весь Ваш кредит за 5 чи 8 років разом з відсотками , штрафами , пенями .
) і любий суд Вам це підтвердить .
, навскидку думаю що сума його обороту за день більша ніж весь Ваш кредит за 5 чи 8 років разом з відсотками , штрафами , пенями . Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения