) : не потрібно шукати 900.000 чел , думаю Вам потрібно знайти лише одного чел. він на цьому форумі пише від фірми ПРАЙМ, колись він писав що за тисяч двадцять грн. за місяць проведе бізнес-практику на тему як заробляти гроші . Здається цей чел. розуміється на цьому
, навскидку думаю що сума його обороту за день більша ніж весь Ваш кредит за 5 чи 8 років разом з відсотками , штрафами , пенями .
) : не потрібно шукати 900.000 чел , думаю Вам потрібно знайти лише одного чел. він на цьому форумі пише від фірми ПРАЙМ, колись він писав що за тисяч двадцять грн. за місяць проведе бізнес-практику на тему як заробляти гроші . Здається цей чел. розуміється на цьому
, навскидку думаю що сума його обороту за день більша ніж весь Ваш кредит за 5 чи 8 років разом з відсотками , штрафами , пенями . 

Щоб це відбулось , треба щоб сама людина цього дуже захотіла, ну або якийсь гіпноз , навіть незнаю ...
Ну така в нього межа компетентності , розумієте про що йдеться ? При цьому я його знать не знаю , і оцінюю лише за аналізом змісту його повідомлень на цьому форумі.
), це вказати на недоліки та перекоси які на мій погляд виникли в Вашій системі цінностей і переконань , а Ви вже самостійно думайте, аналізуйте, приймайте рішення або не приймайте , якщо чесно мені все одно
. 
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения