[quote name=’ЧП Золотарева О. Г.’ firm_id=’13481570165’ post=’119616’ date=’18.04.2009 19:53’]
Ув.коллеги!Господин Салиенко опустился ниже "ПЛИНТУСА".Яне так многословна,как наш уважаемый писатель,но могу пояснить следующее-я очень польщена,что моей скромной персоне уделяется столько внимания,но на самом деле все гораздо проще-не найдя поддержки в своих "революционных"идеях у предпринимателей Черкащины,г.Салиенко решил вести членов Ассоциации на забостовку под Кабмин,Секретариат Президента и т.д.Не хотелось бы жить по чьей-то указке,тем более ,человека, у которого "монстр"банк отобрал бизнес!Вас , уважаемые коллеги ,не удивляет злоба и многословность г.Салиенко?Ведь так про каждого можно написать что угодно!Подумайте об этом!Мне оправдываться не в чем!А что касается отриц.отзывов,кто не работает,тот не ошибается!По крайней мере положительные отз. у меня не заказные!Ув.г.Салиенко!Расскажите людям на форуме о том,как Вы задушевно дружили с Черкасским предпринимателем Зарей,а теперь знать его не хотите!Так Вы относитесь ко всем ,кто не пляшет под Вашу дудку и не бегает по телевизионным каналам,чтобы дать интервью!Если я Вам что-то должна,жду от Вас официальную притензию!Удачи всем и побольше загрузок!Золотарева Ольга.
[/quote
Моє прізвище, Зоря Руслан і не дуже приємно коли його...(Заря), а ще більше бентежить, коли його згадують мало відомі мені люди в своїх особистих сварах.
Стосовно відносин з Салієнко О.; те що я прочитав, то є нісенітниця видумана Вами, "шановна" О.Г. і до суті теми взагалі не відноситься.
Стосовно лідерства Салієнка в акції перевізників - абсурд!
А мінус в тому (моя думка)що перевізники проігнорували пропозицію до обєднання на всеукраїнському рівні з ПП, таксі, пасажироперевізниками і взагалі не байдужими верствами населення і поспішили до столиці - результат відомий. Невдалою акцією показали всій Україні, як не треба робити.Коли з екранів тв. народ України почув "9" вимог технічного характеру і тільки "1" банки - кредити!? (про депозити забули), то про яку підтримку можна говорити? Особисто я та декілька підприємців, але це не вся Україна! приїздили на "обїздну" двічі, кошти не великі для перевізників зібрали і надали. Тому шановні вантажоперевізники закликаю Вас до обєднання з народом України, а разом і батька легче ....
І трохи про кризу; Глибинна причина кризи, в якій опинилися тепер Україна є «традиційною» - вже вкотре на чолі країни стоять люди, які матеріальні інтереси ставлять вище за духовні цінності. Безвідповідальність, популізм, тотальна корупція, зневага до власних громадян, нищення державних інституцій, зневіра і пасивність людей – неодмінні ознаки їхнього правління. Духовна ницість нинішньої «політичної еліти», незалежно від кольору партійних прапорів, особливо чітко проявляється на тлі грандіозних очікувань на корінні зміни в суспільстві після Майдан. Події осені 2004 року не були «бунтом мільйонерів проти мільярдерів» або боротьбою за те, щоб хтось отримав посаду президента чи прем’єра. Це була революція гідності – люди вийшли на вулиці, бо їх вважали за бидло.
Гідна людина має силу. Бути сильним означає не мати слабостей. У представників нашої еліти їх виявилося занадто багато, і про це знають наші вороги. Саме тому вони є слабкими, навіть коли вони відмінно грають роль сильних, рішучих і безкомпромісних. Вони виявилися негідними високої довіри, яку надав їм народ. Вони просто не здатні керувати цією країною. А тим більше дати відповіді на актуальні питання «Яку державу мі будуємо?» та «Якою є наша національна ідея?»
Можливо, пошуки відповідей на ці запитання триватимуть ще багато часу. Так довго, поки ми не зрозуміємо, що правильні відповіді на будь-яке складні виклики мають бути простими. Вони прийдуть самі собою, коли нам вдасться.
Дякую за увагу Зоря Р.С.