В-А-А-У ! Нова-Групп, ООО !
А чого Ви мовчиш про:
Цитата (
, ):
заместитель министра транспорта Республики Крым Анатолий Цуркин.
Це ж рівень ! Й-о-о-о-о! Зам. міністра транспорту окупаційної влади , це ж Вам не в звичайні поліцаї записатись в 1943році . По значимості посади можна прирівняти до служби в самому Рейхскомісаріаті причому на не фіговій должності !
З.І.
Хоча б похвастались , чи коли ?

Багато народу мріють лише взяти участь в такому чемпіонаті з Дєрібану , а тут бац і зразу в полуфіналі !
уже министр
плохо следите

Друже , колись в дитинстві моя бабуся розказувала мені про поліцаїв які служили Вермахту чи Рейхскоммісаріату в м. Костянтинівка Донецької області під час німецької окупації .
Тоді в дитинстві ці розповіді не вкладались в моїй голові , як так піти служити ворогу - для мене це було щось за межею розуміння ...
Ще більше мене здивувала розповідь бабусі про те як їх погнали в Германію на примусові роботи . Вона розповідала що напередодні до них прийшов поліцай (сусід) і повідомив що такого-то числа о такій-то годині буде "облава" і щоб вони сиділи дома і нікуди не висовувались .
В назначений день і час ,коли вони тихенько сиділи в хаті - до них приїхала зондеркоманда яка їх "тепленьких" погнала на примусові роботи в Германію .
Розпитував у неї про тих поліцаїв , а що з ними стало .
Вона розповідала , що коли прийшли наші , то поначалу поліцаїв просто розстрілювали або вішали без суду і слідства . Це вже потім тих поліцаїв що десь переховувались - виявляли та судили на образцово показатєльних судах ...
З її слів , того поліцая який їх підставив розстріляли одним з перших ... Також розповідала що трупи деяких поліцаїв(особо кончених) кидали в чани з каустіком . В війну там був якийсь завод , толі мило там робили толі ще щось , але там були такі великі чани з якимось каустіком в які вкидали дохлих собак ,коней ...
З.І.
Тому вибачайте але для себе я б обрав посаду слюсара(щоб хоч якось заробити на життя) ніж пішов би на службу до окуппаційної влади навіть на посаду міністра транспорту ...
І ще бабуся розповідала що німці були не такі страшні і кончені як оті ""свої, місцеві" поліцаї . Казала що ці тварі все ж знали бо вони всі були з місцевих. А німці , ті більше грали на губних гармошках , сміялись та пили шнапс...
Якесь відчуття де-жавю у мене , таке враження що історія повторюється...