[quote name=’ЧП "Транзит-К"’ firm_id=’18245474175’ post=’597943’ date=’21.06.2014 00:24’]
ЗЫ А все эти антикредитные майданы закончатся одним: исполнительное производство арест имущества и его дальнейшая реализация за копейки и дальнейший долг с коллекторами, в случае сопротивления плюсом еще уголовное дело и затраты на его закрытие. Так устроена вся текущая система. Думайте сами...
Не можу не погодитись з коллегою стосовно кінцевої точки всих цих двіженій по хитрому спригуванню з кредитів .
Все це вже було , пару років тому назад був страйк перевізників яких давили кредити, в Києві на об"їздній , в областях створювались ассоціації перевізників для захисту інтересів, боротьби з банками і тому подібне бла-бла-бла.
Подальша доля учасників цих подій дуже цікава

. Дуже багато цікавого , але наведу найцікавіший на мій погляд приклад .
Була така перевізниця в Черкасах Олічка - цікава жіночка , в бізнесі з 90років, норкова шуба і сережки з сапфірами

.
Страйкувала , в Київ в Нацбанк/Мінтранс їздила - тіпа на переговори навіть ввійшла в президію чи правління ассоціації перевізників області , кажуть що встгила навіть в когось з членів правління позичити трохи грошей ...

Потім , коли вже зрозуміла що все , "край" - під Новий Рік наказала водіям зігнати і залишити всі машини на стоянці в Харьківську обл. якраз біля Україно-Російського кордону і їхати до дому поїздом , а після св"ят вона їм зателефонує ...
Водії чекають на її дзвінок по сьогоднішній день , зрозуміло що там букет кримінальних справ , розшук і все таке інше ... Але найцікавіше що через деякий час після її зникнення водіям почали телефонувати з банків з вимогою погасити кредит - ті в шоці , які кредити , нічого не брали . Як потім вияснилось що вона під виглядом офіційного працевлаштування зібрала в них документи , оформила тисяч по 30 грн на кожного , і вони ще й самі договори попідписували , тіпа нечитаючи бо думали що то зарплатні карточки ...
Банки шукають ті машини і Олічку , собака з міліції вже напевно й з сліду збилась ... А слід обірвався десь на кордоні з РФ ...
А я вам теж хочу розповісти " казочку" на ніч....
Є перевізник з Черкас....дуже порядна людина,чесна, роботяща( з великої букви), яка своїми мозолями і ...я навіть не знаю як це назвать...." трудоголик"..одним словом...
купив машину(велику)-НЕ В КРЕДИТ!!!!! В нас В Черкасах.
Поїздив і вирішив...прийшов час міняти на новішу.А так , як він " трудоголік"....на його машину зразу знайшлись покупці( вона була в ідеальному стан)...Люди дали завдаток...
І ,от,при переоформленні , виявилось- ВОНА В КРЕДИТІ попереднього власника ( і не одна) !!!! Вона в кредиті і продати її НЕМОЖЛИВО!!!
Вибачте мене, але, ... не вибираючи слів .....ЯК??? Машина " снята с учёта", і поставлена на нового власника .
І після цього всього в мене не виникло жодного сумніву- в банку, при видачі кредиту сидять " свої" люди", якіих ТИСЯЧІ - ї через яких повинні відшкодовувати їхні збитки прості позичальники.
ВИБАЧТЕ!!! Корова ( позичальник) в цьому році тройних надоїв давать не буде!!!!
ТАЯ