Ссылка на видеоДля Терзи С.В. Приятно, что интересуетесь. Мне не понятно, почему нужно обязательно за кого-то голосовать? Искать какое то меньшее зло? Несколько раз просто перечеркивала бюллетень. Сейчас склоняюсь к выбору кандидата И.П.Смешко. Пересмотрела много видео с его выступлениями, интервью. Достойный кандидат, за ним нет негатива. Умный, образованный, дипломатичен. Прекрасное образование, владеет пятью языками, Доктор технических наук, профессор. Более десяти лет проработал военным атташе в Америке и Швейцарии. Высокие должности занимал благодаря карьерному росту, а не по политической квоте, как А.Гриценко или Наливайченко. Экс-глава СБУ, предотвратил кровопролитие на майдане в 2004 г. Глава партии " Сила и честь". Думаю достаточно. Никого не агитирую. Читайте, думайте и не верьте соц. опросам. Удачи всем нам, мира и достойного президента.
Согласен.Достойный кандидат.Годков 65 ему наварное есть.Может молодым пора дорогу дать.(У меня тесть за него)Ну ничего,дискутируем,общаемся,ищем истину. Ещо раз повторю--каждый имеет право на свою точку зрения.
Сергію! Мені 62.
Ти молодший, знаю.
Здоровіший.
Давай потягаємося з тобою у перевезеннях!
Хочеш?
Привіт Іванович. Не хочу , бо знаю,не перетяну,хоть і молодший на 7 років. Не та вагова категорія.
Ото ж і виходить, що вік навряд чи можна вважати недоліком.
Смішко, наприклад, чоловік досвічений, професіонал, порядний, авторитетний!
А досвід та авторитет, воно діло таке, набувається лише з роками.
Молодих он повно кругом,
Вілкул, Мірошніченко, Павленко, Бондарь, Павелко, Лесик Довгий, Льошик Гончаренко!..
А вони із себе щось путнє представляють?.. Звичайно, що ні!
Зеленський із тієї ж компанії, відрізняється лише тим, що він "з телевізора"!
А більш-менш рейтингових суперників порошенко витоптує навколо себе методами брудними і підлими.
Садовому влаштував сміттєву проблему.
Тимошенко навішав ярликів та кличок непристойних стільки, що люди вже скоро забудуть її справжнє ім'я.
Гриценка зробив головним руйнівником армії.
Зеленський поки не був каандидатом, то і не цікавий був для АП,
а як тільки зареєструвався - тут і посипалось на нього сміття вагон!
От тільки про Бойка я не чув жодних звинувачень з боку порошенка,
бо це зручний для нього суперник!
Не скажу, що всі перераховані кандидати святі та гожі,
але методи, якими їх намагається знищити порошенкова компанія, є непристойними і неприйнятними для президента!
І саме через це я вважаю його негідником.
Ссылка на видео