Ось що пишуть розумні, звичайні люди! Важко не погодитися! Тому я би звертаючись до Президента, сказав би йому-руки геть від Порошенка! Бо одне єдине, створення такої Армії, як наразі" знімає з нього всі "гріхи"....
_Галина Фесюк_"Не знаю, як ви, а я скучила на Порошенко. Коли він був не дуже слідкувала. Бачила агресію Росії зупинили, міць армії зростає, потрохи звільняє нашу території, військових гине меньше, економіка зростає, перемога на міжнародному фронті, міцна антипутінська коаліція держав, санкції працюють, Росія, вже під санкціями падає вниз, свобода слова є, демократія є, ..і ще ТОМОС!, все добре, ну що мені своїх справ вистачає.
Не цікавив мене ні Рошен, ні Мальдіви, мені головне щоб існувала держава і мала змогу зупинити російську агресію. Росія воює і нищить Україну вже 350 років, до цього потрібно звикнути і зрозуміти і зробити висновки, щоб жити нам, потрібно їх перемогати.
Обрали по зомбуванню з телевізора, пусте, нікчемне створіння, безвідповідальне, неосвічене. І все, крадуть, грабують, вже нищиться мова, знущаються з української церкви, більше гине віцськових на фронті! Здається територія, Азовське море, економіка іде вниз, інфляція,... в усьому світі над убогим сміються і всі навипередки миряться з Путіним.
Як журналістів образило Порошенківські дорогенькі. Бились від ненависті в корчах, а тупа вівця від Зекоманди добре пішло. Проглотили і ще просять?! Щось не одна медіоблядь ціну українського борщу не рахує? Що настільки подешевшав, чи настільки подорожчав, що потрібно, зараз з трави варити, поки ще не зима.
А що зимою робити?
Україна понад усе!
Олександр