Армянская община объявила охоту на убийц погибшего на Майдане активиста Сергея Нигояна.
Об этом на своей странице в сети Фейсбук написал пользователь Mikael Karapetian, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Львов. Комментарии.
"С этого момента 22.01.2014 врагом всех армян мира является убийца (убийцы) Сергея Нигояна - на ул. Грушевского, Киев. Ситуация требует немедленного вмешательства всех организаций армян по всему миру. На плечи украинских армян ложится задачка посложнее - отыскать убийц и всех причастных к этому преступлению. Можете назвать её "Немезис - 2" - как вам будет угодно. Мы находили всех причастных к Геноциду по всем уголкам мира. Нам не составит более труда - отыскать парней в Украине.
Наша основная задача - это убийцы армянина. И нас совершенно не волнует - окажется ли это "Правый сектор", МВД, "Аль-Каида" или Союз любителей керлинга островов Вануату, нас это абсолютно не волнует", - говорится в сообщении.
А що там їх шукати? На Майдані кожен покаже,звідки стріляє снайпер,а замовник на Банковій...Армяни з нами! В Америці і Канаді українська діаспора оголосила про збір коштів на достойне поховання патріотів,а тепер уявіть,якщо у нас мінімально-прилічна сума-100грн то там 100дол..Звичайно,батькам впаде достойна сума,яка НІКОЛИ не компенсує втрати,нова влада і ми-українці оголосимо їх ГЕРОЯМИ НАЦІЇ і ніколи не забудемо.Лозунг "ВОЛЯ або СМЕРТЬ!" в дії,але ми-патріоти -СИЛА! За нами майбутнє!
АРМЯНСКАЯ ДИАСПОРА СО ВСЕГО МИРА ДАЕТ 100000 ДОЛЛАРОВ ЗА ГОЛОВУ СНАЙПЕРА,УБИВШЕГО СЕРГЕЯ.
13:15
Україно,земле моя мила,
Я зростав в любові і теплі.
Дякую батькам,що дали крила,
Низько Вам вклоняюсь до землі.
Ви простіть мене ,що Вас залишив.
Не хотів я рідні цього - НІ!!!.
Та боровся я за СПРАВЕДЛИВІСТЬ,
За ЛЮБОВ і ВОЛЮ в цій війні.
В цій війні, що розв’язала влада
І її прибічники кати.
Всім відомо це не депутати,
Це є дресировані хорти,
Що дають накази дикі- БИТИ!!!
Бити всіх безжалісно і люто
Медпрацівників,кореспондентів,школярів.
Не жаліють навіть посивілих дідусів,бабусь і матерів.
Все воздастся,та тепер на часі
Лиш одне завдання всім стоїть.
Поборіте цю орду прокляту,
Яничарів тих сучасних проженіть!!!
Підніміть мій прапор у столиці.
Щоби люди,чесні люди і брати
ПАМЯТАЛИ-:”Я СТОЯВ ЯК КРИЦЯ,
Я НЕ ЗЛАМНИЙ Я ВІЧНО МОЛОДИЙ.“
Я дивлюсь на Вас з небес
І знаю –ПЕРЕМОГА буде справедлива
І тоді я перед БОГОМ обіцяю,
Що у мене виростуть АНГЕЛЬСЬКІ КРИЛА.