як стояв так і продовжуємо стояти з 4 х двадцяток їздить тільки одна, тому що працює на метані тобто газодизель, вартість пальног яке необхідне для руху на сто км в гривневому еквіваленті складає 163,9 - 180 грн, але це не означає щоб брати завантаження за 3грн км , замовник прямий дав завантаження орієтовно на 14т 86м куб. приблизно по 5,5 грн км я вважаю що ціну я занизив , але прошу підняти ставку до 6,6 за км мені дана така відповідь "я вас дуже поважаю , але в мене є десять пустих машин і пять експедицій які поїдуть по три грн за км" і що далі в свій захист я зміг сказати.Але хтів би ще зазначити що в надання транспортних послуг вантажними автомобілями лізуть кому не лень , а саме і генекоглоги і і даже зубні стоматологи , міліція має свої машини , прості менеджери які працюють на гуртовнях побрали кредити в доларах на придбання т.з , і коли з ними спілкуєшся і замовляєш машини питаєш про ціну чітка відповідь , хочаби дасте по три рублі - це сміх но їдуть.Знаю чотирьх людей з якими разом розпочинали перевезення не всі змогли працювати з кредитами багато попродали т.з і пішли працювати на власників т.з.Провів один експеремент я стою а один знайомий поїхав в рейс при тому що він сам за кермом двадцятки, поїздив дві неділі а я стою і телефонує мені і каже , що їздив їздив нічого не заробив і ще в боргу за д.п - так що криза покаже, виживуть сильніші, умніші і ті що можуть мислити правильно - как говориться по русски естественный отбор.А далі мені не зрозуміло ті що здійснюють рейси по три грн км, коли прейдеться проводити заміну автогуми, яка на даний момент варта від 4,5 тис за штучку за які кошти брати , і тим більше що підходять терміни сплати податку з власників т.з іт.д.
Хотів би привирнути увагу про роботу авіаперевізників,залізнодорожніх та морських перевізників - суть роботи едентична нашій і ми даже співпрацюємо з ними - парадокс в чому нам автопервізникам пропонують здійснити рейс с пункту а в пункт б за 4 тисгрн оплата в течении 10 днів після отримання оригіналу ТТН це у 80% від загального . візьмемо залізничників до прикладу перше чим замовити вагон - замовник не вийобу....ся і не диктує ціну а їде за свої кошти в ТЕХПД і заключає договір на над.послуг, і можи їздити в ТЕХПД по два три рази по причині то начальника нема, то печатку не поставили іт.д , потім замовник їде здавати екзамени за правильність погрузки - і ще два три дні.А ПОТІМ САМЕ ГОЛОВНЕ ЗДІЙСНЮЄ ПОПЕРЕДНЮ ОПЛАТУ ЗГІДНО ДІЮЧОГО ТАРИФУ І ВАРТІСТЬ ГСМ і за подачу іт.д і після цього ще не кінець, дає письво замовлення щоб йому виділили вагон чи два а його можуть подати коли завгодно але не тоді коли потрібно і завантаження дві години не встиг простій штрафи т.д - вот так люди працюють.Так само і Контейнера які потрібно замовити на єкспорт - попередня оплата за контейнер який тобі подадуть автотраспортом в дві сторони і вартість морського перевезеня.Так що я цим хтів висловити - що ми самі створили такі умови , що знами ніхто не хочи рахуватися, а про попередню оплату і мови даже не може бути , хоча є і винятки.І продивлюючись форум всі валять бочку на Експедицій - працюю регулярно з деякими експами і даже з тими які мають негативні відзиви, і в багатьох випадках аналізую чому написали, хто написав іт.д. Експи тоже люди і теж хочуть їсти - за невеликий термін підібрав дорогих собі експів які платять вчасно і дають фрахт який вартий даному кілометражу.Всі наші біди від недостатка нашого ума.Прошу це зверненя не прийняти як звинувачеення - це просто думки в слух через клавіатуру.