не хочу щоб мене хтось неправильно зрозумів.Я не говорю про те що все прекрасно і ставки дуже хороші,звичайно що хотілось би кращого,але в стояні немає ніякого конструктиву,і нічого стояння не змінить.Всерівно є люди які в любому випадку поїдуть,це люди які возять свої грузи своїм же транспортом,люди які працюють по контракту і мають постійну роботу в одну сторону,міжнародні перевізники яким потрібно переїхати від пункуту А до місця завантаження.
На международке км на круг понятие растяжимое. Может получаться по 15 грн км, но и этого окажется мало.
P.S. Андрухов Александр, Игорю привет передавайте от Вадима. помнится когда Вы начинали мы очень плотно сотрудничали.
Так це я ,Ігор. Я про це саме кажу що не в одних гривнях за км. справа.Можна їздити Хелм - Луцьк за 5000 грн так це буде 30 грн за км,але з колейкою,розмитненням скільки залишиться перевізнику?
Я думаю що ці теми нічого не змінять,ситуація змінитсья тоді коли на 100 грузів буде 90 автомілів і тоді ми заживемо,а зараз на 100 грузів 140 авто.так що потрібно чекати коли 50 авто загнеться і залишиться 90
так вот и все заканчивается абстракцией, хоть и парторг избран, а цифры предоставить, смысл темы, сами едем, зарплату водителю доплачиваем, а потом ремонтироваться не что.
необходимо в налоговую рацуху предложить, цена км = цене топлива, и доходи с налогами исходя их даных расчетов, тагда и профсоюзу можно отпуск предложить, за счет профсоюзных сборов. Теперь есть желающие вступить в ....