Со всем согласен кроме выделенных красным.
1. Не герой ваша Юля,а такая же воровка как и все. Где деньги выделенные МВФ, которые она помогала оваивать?Освоили в свои карманы? А вспомните эпопею с птичьим гриппом,когда миллионы уходили на никоме не нужные лекарства и марлевые повязки!!!
2.Почему она так резко заболела только в тюрьме? Люди с таким заболеванием не могут ходить на 10см. шпильке

3.Ваш "символ нации" вместе с Лазаренко должна сидеть ,а не корчить из себя жертву.
4,Нам нужно требовать,чтобы за деньгами,которые хотят дать Украине ВМФ следили представители ЕС,а не то их освоят стоматологи.
Поддерживаю!
От поки в головах нашого "електорату" буде ось така суміш, до тих пір нами правитимуть виключно урки.
Не адвокат я ЮВТ, але до тих пір , поки не доведена ЖОДНА з крадіжок , я не можу її звинувачувати.
Позиція: " ... та всі вони там однакові", це позиція "противсіхів", а значить це вода на млин ПР!
Немає факту крадіжки бувшим прем'єром... немає. ЦЕ ЛИШЕ ВЕРСІЯ ДЛЯ ОБИВАТЕЛЯ!
Якби такий факт був, то ці "косоротови" з донбасу вже давно б таку куряву підняли, що неба не видно було б!
Тому висновок мій такий :
позиція людей : "Юля воровка" та "всі вони там однакові", як мінімум безпідставна, нерозумна, безвідповідальна, шкідлива та БЕЗПЕРСПЕКТИВНА!
ПРИ ТАКИХ ПЕРЕКОНАННЯХ ЩЕ до-о-о-о-о-вго В НАС УРКАГАНИ ПРАВИТИМУТЬ.
У мене особисто є багато притензій до системи правління ЮВТ, але я на сьогодняшній день бачу в ній ту реальну силу, яка найбільш спроможна перемогти "паханат"! Я не можу не поважати її за твердість духу та стійкість навіть за гратами!
І вже за одне це я готовий віддати їй перевагу і прощення за всі свої притензії до неї! Поки що!!!
А от коли скинемо оце "воинствующее невежество"! тоді буде в нас можливість розібратись та підкоригувати нову еліту.
А до тих пір, поки не вирішемо основне і ЄДИНЕ ТА ГОЛОВНЕ на сьогодні завдання, до тих пір всі інші питання будуть дрібними та непотрібними!