Вибачте, толерувати виборця Зєлєнського не буду, це все одно що вмовляти аватара не заливати очі.
Практика показує, що ти його хоч проси, хоч бий смертним боєм, він зранку полізе цілуватися, а ввечері знову буде лежати обіссяний і шось мукати.
Сам Володя встиг виказати стільки презирства до всього українського, що починає з мінусів крутіших за Януковича.
Його шеф Коломойський чітко сказав, що "На Данбасє ми самі собой воюєм", а його "команда" вже співає стару мантру як "мова, віра та історичні лідери роз'єднує українців" - підказати в бік якого мишебратского народа ці натяки лунають?
Я краще не буду строіть ілюзій та в разі приходу його до булави визнаю той факт, що нація не відбулася.
Не треба порад тіпа "надо бить бліже к народу", "нє надо умнічать на фейсбуке" і тд.
То може ще лайно жерти разом з 15% Бойко-Вілкула?
То самі їх вмовляйте, я далі побуду Невідомо Ким.
Я "народ" добре знаю.
Людей 20 прийшло протестувати коли пам'ятник Сталіну нам ставили, зато зараз Шарію вірять більше ніж мені, який 40 років ходить одними й тими самими дорогами, ще і погрожують з-за кутів.
Але "Зє" ще не переміг.
Так, 5 мільйонів населення віддало йому голоси.
До дільниць не дійшло 10 мільйонів.
Якщо 40% з них являться рятувати країну, та ще і одумається частина з проголосувавших за "непрохідних, чєсних, народних" та інших "ох....ших" - у Пороха буде 50%+1.
За це і поборюся до 21 квітня.
Окремий привіт "націоналістам".
1,65% за вашого кандидата це вирок вашому більшовизму та шароварщині.
Ну як? "Загналі Пєтю" під керівництвом росіян?
Ото порубає Коломойський руки "свинарчукам" - Укрнафта, Нафтогаз, Приватбанк, МАУ і вся ненька знову зацвітуть без бариг, да?
Валерій Прозапас.